Τοπικός Διαγωνισμός 2012

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει ο 7ος τοπικός διαγωνισμός & Έκθεση Πτηνών Συντροφιάς στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. 8-9/12 για καναρίνια τύπου με κριτή τον Βέλγο Joseph Schifflers και 15-16/12 για χρώματος, υβρίδια και αγριοπούλια με κριτή τον Ιταλό Alfredo Margiotta.

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών επισκέφθηκε την έκθεση και αποχώρισε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγώτης Κοκόρης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων κ. Λάζαρος Κυρίζογλου με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο διεθνής κριτής κ. Σπύρος Καλαμάρας, Πρόεδροι και μέλη άλλων συλλόγων πτηνών συντροφιάς.

Μετά το τέλος της έκθεσης ακολούθησε δεξίωση και απονομή βραβεύσεων σε παρακείμενη ταβέρνα με τον πρόεδρο του συλλόγου μας Μιχάλη Μπασιά να δίνει το στίγμα: “Ο ΕΠΑΜ στους διαγωνισμούς του δέχεται τα πουλιά από κάθε εκτροφέα απ΄ όποιονδήποτε σύλλογο και ομοσπονδία στα πλαίσια της ενότητας και σύσφιξης των σχέσεων μας γιατί το χόμπι μας δεν σηκώνει αποκλεισμούς και αντιπαραθέσεις”.